خانه » آموزش » آشپزی » طرز تهیه شیرینی برنجی

طرز تهیه شیرینی برنجی

مواد لازم برای شیرینی برنجی
آرد برنج 400 گرم
آرد ذرت 100 گرم
روغن جامد 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 250 گرم
پودر هل 1 ق م
مهر کوچک ، تخم خرفه جهت تزیین

طرز تهیه
ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه .
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .

نکته
درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره .
درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .
سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .

از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید .می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید .
و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .


الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق زینب کبری سلام الله علیها

حتما ببینید

طرز تهیه اسموتی موز و نارگیل

مواد لازم برای اسموتی موز و نارگیل برای لاغری:موز یخ زده و خرد شده: 2/1 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *