خانه » آموزش » آشپزی » طرز تهیه کیک کنجدی

طرز تهیه کیک کنجدی

مواد لازم برای کیک کنجدی
آرد دو پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پوست رنده‌شده پرتغال به میزان لازم
بیکینگ‌ پودر یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
هل یک قاشق مرباخوری
کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می‌افزاییم. آرد را به همراه بیکینگ‌پودر دوبار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن می‌پاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیک‌پز قرار می‌دهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.


الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق زینب کبری سلام الله علیها

حتما ببینید

طرز تهیه اسموتی موز و نارگیل

مواد لازم برای اسموتی موز و نارگیل برای لاغری:موز یخ زده و خرد شده: 2/1 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *